Top-X DR Tsm digitális mellkas felvételi rendszer

Tüdőszűrésre és gondozásra egyaránt alkalmas berendezés, mely kialakításának köszönhetően lehetővé teszi egészséges, illetve testi vagy szellemi sérült paciensek vizsgálatát is.

A TOP-X DR-TSm elsősorban digitális mellkasfelvételek készítésére kifejlesztett DR rendszer. Átbocsátóképességben verhetetlen, így tüdőszűrésre és gondozásra egyaránt a legalkalmasabb kialakítás, de álló páciensről egyéb testtájékok felvételezésére is használható.A két, egymással szemközt elhelyezkedő állvány közül az egyik tartja a DR detektort, a másik pedig a nagyteljesítményű röntgencsövet. A detektor a fék oldása után könnyedén kézzel mozgatható, a röntgencső pedig függőleges irányban motorosan szinkron követi a detektor mozgását. Így a röntgensugár középpontja mindig automatikusan a detektor középpontjára mutat.

 

Egyéb információk

Jan 14, 2017
Elegant Themes

Letölthető anyagok

Anyag 1

Anyag 2

Hasonló termékek

TOP-X DR Classic padlóvezetéses röntgenfelvételi rendszer

TOP-X DR Classic padlóvezetéses röntgenfelvételi rendszer

Top-X DR Tsm digitális mellkas felvételi rendszer

Meghívó

A megalakulásának 30. évfordulóját idén ünneplő Innomed Medical Zrt. ezúton szeretné meghívni tisztelt partnereit és  üzletfeleit a 2019. november 18-21 között Düsseldorfban megrendezésre kerülő MEDICA 2019 nemzetközi orvostechnikai kiállításra.

Örömmel látjuk Önöket  jubileumi standunkon a 9-es pavilon B48 szám alatt.