Munkaszimulátorok

Az ErgoScope egy olyan munkaképesség vizsgáló rendszer, melyet magyar szellemi tőkéből, magyar munkaerővel – esztergomi gyártelepünkön, valamint budapesti székhelyünkön – állítunk elő.

  • Az ErgoScope rendszert különböző szimulált munkahelyek alkotják, melyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy egyidejűleg több személy vizsgálata elvégezhető legyen.
  • Az egyes munkahelyeken a vizsgálandó személyeknek különböző feladatokat kell elvégezni a speciális mérőeszközök segítségével.
  • A mérőeszközök adatgyűjtő egységei a munkahelyekhez tartozó számítógépbe továbbítják a mért adatokat.
  • A mérések (statikus/dinamikus erőmérés, ülve végzett munkák vizsgálata, helyben, egész testtel végzett mozgások vizsgálata, fiziológiai vizsgálat, úgymint: EKG, testhőmérséklet, légzés és vérgáz) eredményeit kép formájában, szabványos DICOM felületeken, a szerver munkaállomáson futó PACS rendszer (Picture Archiving and Communication Systems) tárolja és archiválja. A digitálisan eltárolt mérési adatok a felhasználónak lehetőséget biztosítanak azok igény szerinti előhívására, egyúttal megakadályozzák a mérési eredmények utólagos manipulálását.

Az elvégzett mérések és tesztek segítségével objektív képet kaphatunk a páciens munkaképességére vonatkozóan, megállapítható, hogy a vizsgált személy milyen munkákat, tevékenységeket képes elvégezni, milyen feladatokat tud ellátni.

A termék fejlesztője és gyártójaként – hazánkban egyedüliként – lehetőséget biztosítunk arra, hogy a különböző megrendelői igényekhez igazodva, a felhasználói elvárásoknak megfelelően konfiguráljuk a rendszert, vagy akár a felmerülő igény szerinti újabb termék-innovációkat hajtsunk végre.

Termékeink kivétel nélkül megfelelnek az Európai Unió előírásainak megfelelő minőségi, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi elvárásoknak, valamint CE jellel rendelkeznek.

A szakszerű, gyors és megbízható garanciális és szervizszolgáltatást az Innomed Medical Zrt. saját szervizmérnökeivel biztosítja az ország egész területén.

További információért, illetve személyre szabott ajánlatainkért kérjük, keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Egyéb információk

Jan 14, 2017
Elegant Themes

Letölthető anyagok

Anyag 1

Anyag 2

Hasonló termékek