Értékeink

Innomed Medical Zrt. – Az egészség a hivatásunk

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek, valamint a folyamatos kutatás – fejlesztés iránt. Küldetésünk, hogy az általunk előállított magas minőségű orvostechnikai eszközök a megfelelő időben rendelkezésre álljanak, pontos és megbízható információt nyújtsanak az orvosok számára, ezáltal hozzájárulva az életminőség javításához.

Minőség

Termékeinkre jellemző a szigorúan ellenőrzött gyártási technológia, a jogszabályoknak-előírásoknak való maximális megfelelés és a magas hozzáadott érték. Vállaljuk, hogy vevőink maximális elégedettségének az elérése érdekében igényeiket megismerjük és számukra minőségi, biztonságos orvostechnikai eszközöket kínálunk.

Tudás

Nagy hangsúlyt fektetünk, kollégáink számára olyan környeztet biztosítani, ahol lehetőségük nyílik szaktudások kibontakoztatására. Munkatársaink szakterületükön kimagasló teljesítményt nyújtanak, kreatívok, lendületesek, elhivatottak és lojálisak. Fontosnak tartjuk a generációk közötti szoros együttműködését és tudásmegosztást. Ezért a fiatalabb generáció számára gyakornoki programokat biztosítunk a szervezetnél.

Közösség

Célunk olyan munkahelyi közösség fenntartása, ahol kollégáink nyugodt munkakörnyezetben, családias légkörben képesek szakmai tevékenységükből kihozni a maximumot.

Innováció

Az innováció jegyében célunk fejlett orvostechnikai eszközök fejlesztése, gyártása, forgalomba hozása és kereskedelme. Hazai egyetemekkel közös kutatási projekteken veszünk részt az orvostechnikai tudomány előrehaladás biztosítása végett.

Szakértelem

Vállalatunk motorja magasan kvalifikált, nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező munkatársaink. Hisszük és valljuk, hogy a magyar tudástőkével létrehozott berendezéseink hozzájárulnak az életminőség javításán a világ minden táján. Tesszük ezt azáltal, hogy mérnöki szaktudásunkat, tapasztalatainkat legjobb tudásunk szerint használjuk fel.