Gyere és csatlakozz hazánk egyik meghatározó és dinamikusan fejlődő, magyar és nemzetközi piacokon is elismert orvostechnikai-eszközt fejlesztő, gyártó és értékesítő vállalatához!

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek, valamint a folyamatos kutatás – fejlesztés iránt. Küldetésünk, hogy az általunk előállított magas minőségű orvostechnikai eszközök a megfelelő időben rendelkezésre álljanak, pontos és megbízható információt nyújtsanak az orvosok számára, ezáltal hozzájárulva az életminőség javításához.

Nálunk lehetőséged nyílik arra, hogy olyan értékteremtő munkát végezz, amely megfelel az általunk vallott „Egészség a hivatásunk” hitvalláshoz. Munkáddal globális hatást gyakorolhatsz a világra, ugyanis olyan vállalat vagyunk, ahol a fejlesztő mérnökök nem egy-egy kis részfeladattal foglalkoznak, hanem a termék teljes életciklusát végig követik a kezdeti kutatási lépésektől, a fejlesztésen keresztül a gyártástámogatásig. Ezen kívül részt vesznek felhasználókkal való kommunikációban is. Az új készülékeknél végzett alapkutatások egy részét szakorvosokkal együttműködve végezzük. Több klinikával, kórházzal állunk napi kapcsolatban. A kiemelkedő színvonalú termékeink 110 ország piacán érhetőek el. Az elmúlt 30 év alatt elért sikerek és eredmények alapján elmondható, hogy vállalatunk meghatározó szereplője az egyre dinamikusan fejlődő orvostechnikai szektornak.

Fontos számunkra, hogy kollégáink maximálisan felkészülten tudják ellátni a feladataikat, ezért a munkakörökhöz kapcsolódó képzéseket biztosítjuk a számukra.

Képzés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a jövő generációjának utánpótlás nevelésére is.  Gyakornoki programunk helyet biztosít mérnök szakon tanuló hallgatók számára, ami által napra kész szakmai tapasztalatot szerezhetnek a szakterületükről. Gyakornokainkat támogatjuk önálló labor projektjeik, diplomatervük megvalósításában is.

A Budapest Gazdasági Egyetemmel kötött együttműködésnek köszönhetően 2019-ben elindítottuk „Tanulj velünk élesben!” duális képzési programunkat, amelynek keretein belül kereskedelem és marketing, külkereskedelem, nemzetközi gazdálkodás szakon tanuló hallgatók aktívan részt vehetnek vállalatunk mindennapjaiban.

Mit keresünk leendő munkatársainkban?

Kutató-fejlesztő vállalatként folyamatosan szükségünk van új impulzusokra, újító megoldásokra, amelyek segítségével rugalmasan tudunk reagálni változó világunk kihívásaira. Olyan kollégákat keresünk, akik szakterületükön kimagasló teljesítményt nyújtanak, kreatívok, lendületesek, elhivatottak és lojálisak. Célunk olyan munkahelyi közösség fenntartása, ahol kollégáink nyugodt munkakörnyezetben, családias légkörben képesek szakmai tevékenységükből kihozni a maximumot. Budapesti székhelyünkön található a kutató-fejlesztő központunk, Esztergomban pedig a gyártó telephelyünk található.

Általános elvárásaink

Fehérgalléros – irodai munkaköreinkben

 • A pozícióhoz szükséges szakmai végzettség és gyakorlati tapasztalat az alábbi képzéseken: villamosmérnök, gépészmérnök, orvostechnikai mérnök, műszaki menedzser, egészségügyi mérnök, info-bionika mérnök, mérnökinformatikus, minőségirányítási szakmérnök, közgazdász, kereskedelem és marketing, nemzetközi gazdálkodás.
 • Pályakezdők esetében befejezett tanulmányok (minimum abszolutórium)
 • Nyelvtudás (pozíciótól függően).
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek.
 • Önálló munkavégzés.
 • Motiváltság, elhivatottság.
 • Együttműködés, csapatszellem.

Kékgalléros munkaköreinkben

 • A pozícióhoz szükséges szakmai végzettség és gyakorlati tapasztalat – technikusi vagy műszerész végzettség az alábbi szakmákban: elektronikai, mechatronikai, orvosi elektronikai, finommechanikai és automatizálás, távközléstechnikai, számítástechnikai műszerész.
 • Pályakezdők esetében befejezett tanulmányok.
 • Betanított munkakörök is elérhetőek.
 • Jó kézügyesség, kitartás, precizitás.
 • Motiváltság, nyitottság.
 • Folyamatos tanulásra, képzésre való hajlandóság.
 • Együttműködés, alkalmazkodó képesség.

 

A felsorolt elvárások általános és tájékoztató jellegűek. Kérünk, minden álláshirdetésünkben figyelmesen olvasd el, hogy milyen speciális szakmai és nem szakmai elvárások kapcsolódnak az adott munkakörhöz. Mindkét központunkban – Budapest és Esztergom – egyformán elérhetőek fehér, – illetve kékgalléros munkakörök.

Kedvet kaptál?

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél közösségünkhöz csatlakozni, küldd el fényképpel ellátott önéletrajzod a kívánt munkavégzési hely (Budapest vagy Esztergom központ) megjelölésével. Jelentkezz még ma és legyen neked is az egészség a hivatásod!

E-mail: [email protected]