Szerviz, garancia

Innomed az egészségügyi szolgáltatások minőségbiztosítása jegyében

Az Innomed Medical Zrt. minőségpolitikájának szerves része a magasszintű vevőszolgálati tevékenység kialakítása. Tapasztalataink szerint vevőink egyre nagyobb figyelmet fordítanak intézményük, vállalkozásuk minőségbiztosítására, ami az ellátás magasabb színvonalában és a betegkör elégedettségében mérhető le igazán. Az egészségügy minőségbiztosítási törekvéseinek támogatására fejlesztettük ki szolgáltatásainkat, melyet az Innomed Medical Zrt. Vevőszolgálata végez. Valamennyi szolgáltatásunkról írásos dokumentációt adunk át ügyfeleinknek, melyet a felügyeleti szakhatóságok és a minőségbiztosítási rendszert felügyelők igazolásként elfogadnak. Az Innomed Medical Zrt. – az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Igazgatóság által – az időszakos felülvizsgálati tevékenységre kijelölt szervezet.

4/2009 (III.17.) EüM rendelet szerinti biztonságtechnikai felülvizsgálat

A vizsgálatokat minden felhasználónak a fenti rendelet alapján rendszeres időközönként el kell végeztetni. Szervizmérnökeink és a magasszintű technikai háttér garantálja, hogy a vizsgálatokon átesett készülékek biztonságtechnikai jellemzői megfelelnek az előírásoknak és ezáltal szavatolják az orvos és betege maximális biztonságát.

Helyszíni mérést is vállalunk, kérjen árajánlatot!

Garancia-hosszabbító felülvizsgálat

Az Innomed Medical Zrt. az általa forgalmazott készülékekre a szokványos 1 éves garanciaidőn túl plusz 2 év garancia-hosszabbítási lehetőséget biztosít. Amennyiben igénybe kívánja venni ezt a szolgáltatást, akkor a szervizünkben az ehhez kapcsolódó átvizsgálást elvégezzük. Funkcionális ellenőrzés, karbantartás, karbantartási szerződés A váratlan meghibásodások csökkentése érdekében ellenőrizzük a készülékek funkcióit és megvizsgáljuk a rendeltetésszerűen kopó ill. elhasználódó alkatrészek és tartozékok állapotát. Ezekkel a vizsgálatokkal, karbantartással ill. szükség esetén kisebb alkatrészek cseréjével csökkenthetők a véletlenszerű meghibásodások, valamint növelhető a készülékek élettartama. Különböző konstrukciójú karbantartási szerződés köthető (a javítás, karbantartás idejére akár cserekészüléket is tudunk biztosítani). Kérje ajánlatunkat!

Akkumulátorok vizsgálata és cseréje

A korszerű orvosi műszerekbe beépített akkumulátorok átlagos élettartama 3 év. Mivel az akkumulátoros üzemmód használata igen gyakori, a váratlan meghibásodások elkerülésére ajánlott a 3 évnél idősebb, csökkent kapacitású akkumulátorok cseréje. Ha a készülék gyakran elfelejti a dátumot, vagy csak rövid időre működőképes két feltöltés között, ez az akkumulátorcsere időszerűségét jelzi.

Méréshitelesítés

A diagnosztikus berendezések esetén az élettani paraméterek mérésének és kijelzésének pontossága, a terápiás készülékeknél a kimenő áramok és teljesítmények megfelelőssége az alapja a készülékek használhatóságának. Ezért számos műszernél (pl. vérnyomásmérők, UH és lézerterápiás készülékek) rendszeresen kell ellenőrizni és hitelesíteni a mérési funkciókat. A vizsgálatok elvégzéséhez speciális műszerek és eljárások szükségesek, amelyek dokumentálják a hitelesítés megtörténtét.

Szerviz nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8.00-16.00