Top-X DR Chest digitális mellkas szűrő kabin

Diagnosztikai minőségű digitális röntgenkép készítésére tervezett sugárvédett röntgenfelvételi kabin, mely alkalmas lakossági tüdőszűrő vizsgálatok elvégzésére. Szerkezeti felépítéséből adódóan egyaránt alkalmazható fix és mobilis egységként is.

A sugárvédett kabinban került elhelyezésre a nagyfrekvenciás röntgengenerátor, a röntgencső a ráépített sugárrekesszel, a DR flatpanel-detektor a hárommezős AEC kamrával és a finomráccsal. A DR detektor magassága állandó, így a pacienst emeljük a megfelelő felvételi magasságba a kabinon belüli motorosan emelhető belső padló segítségével. A paciensről diagnosztikai minőségű digitális röntgenkép készülhet szokásosan PA vagy LAT beállítással. A kabin sugárvédelme olyan, hogy kitelepülő mobil szűrésnél a kabin elhelyezhető, és működtethető sugárvédelemmel nem ellátott helységekben is.

 

Egyéb információk

Jan 14, 2017
Elegant Themes

Letölthető anyagok

Anyag 1

Anyag 2

Hasonló termékek

TOP-X DR Classic padlóvezetéses röntgenfelvételi rendszer

TOP-X DR Classic padlóvezetéses röntgenfelvételi rendszer

Top-X DR Tsm digitális mellkas felvételi rendszer

Meghívó

A megalakulásának 30. évfordulóját idén ünneplő Innomed Medical Zrt. ezúton szeretné meghívni tisztelt partnereit és  üzletfeleit a 2019. november 18-21 között Düsseldorfban megrendezésre kerülő MEDICA 2019 nemzetközi orvostechnikai kiállításra.

Örömmel látjuk Önöket  jubileumi standunkon a 9-es pavilon B48 szám alatt.