Tudtad, hogy ma Magyarországon évente mintegy 25 000 honfitársunkat, napi szinten megközelítőleg 70 embert érint a hírtelen szívhalál!?! (forrás: Magyar Kardiológusok Társasága)

Tudtad, hogy a hirtelen szívhalál túlélésére esély KIZÁRÓLAG az azonnal megkezdett újraélesztés esetén van?

Tudtad, hogy a mentők kiérkezéséig megkezdett újraélesztés (BLS), és lehetőség szerinti defibrillálás esetén akár 60-70%-os is lehet a túlélés esélye?

Tudtad, hogy a CardioAid-1 defibrillátor egy hazai fejlesztésű és gyártású félautomata AED készülék, amely akár orvosi vagy egészségügyi képzettség nélkül is használható?

Tudtad, hogy egy folyamatosan elérhető AED készülék akár több ezer ember biztonságáról is gondoskodhat? Ezt biztosíthatjuk, ha minél több készülék lesz elérhető vészhelyzet esetén, minél többen ismerkednek meg a használatával és az újraélesztés lépéseivel!

Tudtad, hogy a hazai fejlesztésű, és magyarországi munkaerővel előállított CardioAid-1 AED készülék megvásárolható, vagy akár bérleti konstrukcióban is beszerezhető? Akár a vásárlás, akár a bérlés mellett döntesz, lehetőség van a készülék egyedi kialakítására. (Pl.: logózás, fedélszín megváltoztatása)

Vészhelyzetben minden másodperc számít! Merj cselekedni!