A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala cégünket – kiemelkedő iparjogvédelmi tevékenység alapján – Milleneumi díjban részesítette.

Az emlékplakettet  2019. április 26-án, a Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából Cseresnyés Péter, az Innováció és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, valamint Pomázi Gyula, az SZTNH elnöke adta át.

Innomed Medical Zrt kardiológiai diagnosztikai és radiológiai készülékek gyártásával foglakozik. Cégünk a magyar orvosi műszeripar hagyományaira épül, de termékstruktúrájában és fejlesztési stratégiájában innovátor tevékenységet folytat. A magyar tulajdonú cég elsősorban a világpiacra szállít orvostechnikai eszközöket, a világ 110 országába jutnak el a műszereik, berendezéseik, Brazíliától Oroszországig.

A megrendelőink között olyan óriások is vannak, mint a kínai hadsereg, ahol szintén a magyar cég leggyorsabb töltésű defibrillátorait használják a katonai egészségügyi szakemberek.

Három szabadalommal, négy szabadalmi bejelentéssel, hét védjegyoltalommal és egy formatervezési mintaoltalommal rendelkezünk Magyarországon.