Megtörtént az első örökbefogadás a „Fogadj örökbe egy CardioAid-1 defibrillátort, és gondoskodj a környezeted biztonságáról!” kampány a Magyar Tűzoltó Szövetség és az Innomed Medical Zrt. szervezésében

Az év végi közös kampányunk célja, hogy növelni tudjuk azon defibrillátorok számát, amelyek folyamatosan elérhetőek a lakosság biztonságának növelése céljából az Önkéntes Tűzoltó Egyesületeken keresztül. Ezen kívül növelni azon laikusok számát, akik megismerkednek az újraélesztés lépéseivel, fogásaival.

A kampányban szereplő készülék: CardioAid-1 AED

Sok esetben az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek gyakran elsőkként érkeznek meg a riasztás helyszínére, kezdik meg a mentést a hivatásos mentők, tűzoltók megérkezése előtt. Ezzel értékes perceket nyerhetnek a rászorulóknak, hiszen a hirtelen szívhalál túlélésére esély KIZÁRÓLAG az azonnal megkezdett újraélesztés esetén van. A mentők kiérkezéséig megkezdett újraélesztés (BLS), és lehetőség szerinti defibrillálás esetén akár 60-70%-os is lehet a túlélés esélye!

Hiszünk benne, hogy egy ilyen kampány segíthet biztonságosabbá tenni környezetünket, hiszen az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek tevékenysége lokális, illetve növelhetjük a lakosság tettrekészségét ismeretét is a témával kapcsolatban!

Büszkék vagyunk rá, hogy az első örökbefogadást mi tehettük meg, és már át is adtuk a készüléket a Pilisborosjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére!

Reméljük hamarosan sok-sok defibrillátort fogadnak örökbe, és adományoznak az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek részére!
Amennyiben a kezdeményezésünk felkeltette a figyelmét, keresse az Önhöz legközelebbi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

A kampányban szereplő készülék: CardioAid-1 AED Defibrillátor
A kampány időtartalma: 2022.12.01. – 2022.12.31.
*a kampányról bővebb felvilágosítást a csatolt hivatalos kampány leírásban található

Innomed Medical Zrt. 1146 Budapest, Szabó József utca 12.
Tel: +36 (1) 460 9200 Fax: +36 (1) 460 9222 [email protected]
www.magyardefibrillator.hu www.innomed.hu