Tisztelt Partnerünk!

Az Innomed Medical Ztr. tisztelettel meghívja Önt a 2018. október 11-13. között megrendezésre kerülő HUNGAROMEDICA – egészségügyi és orvostechnológiai kiállításra.

Helyszín: HUNGEXPO vásárközpont „D” pavilonja
(1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Időpont: 2018. október 11-13.
Kapunyitás: minden nap 9.00 órától
A kiállítás részletes programja a „http://hungaromedica.hu/hu/programok” linken található.

  • Standunkon megtekinthetőek lesznek magyar fejlesztésű kardiológiai termékeink, életmentő készülékeink, melyeket kórházi és lakossági felhasználásra is kínálunk.
  • Bemutatjuk az Ipari Innovációs díjat nyert, digitális tomoszintézis elven működő felvételi-átvilágító röntgen berendezésünket, mely a hihetetlenül kis sugárterhelésnek köszönhetően egyedi módon rákkövetéses vizsgálatokra is alkalmas.
  • Telemetrikus rendszerünket, melyet elsődlegesen idősgondozásra és rehabilitációra fejlesztettük, a páciensek távoli megfigyelésére és nyomon követésére.
  • Katonai alkalmazású, speciális berendezéseinket, melyek a Világ számos országában már bizonyították, hogy katasztrófa sújtotta terepkörülmények között is hibátlanul működnek.

A kiállítás alatt egyedi akciókkal várjuk!

A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:
http://eregistrator.hu/ereg/registration.php?ltid=LU&idid=65&prid=MED18&mode1=K&lngid=hu&flogo=0&flag=0&pid=00362565&c=0

A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal díjmentesen beléphet a kiállításra.

Látogasson el a Magyar Egészségipari Gyártók Szövetségének standjára ahol joggal igazoljuk: „a nemzeti termék a közös jövőnk!”