Az Innomed Medical Zrt. átadta a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számára az életmentő CardioAid-1 félautomata AED készüléket

Emlékezetes volt idén májusban az XVII. NN Ultrabalaton, ahol egy hatalmas csodát sikerült véghez vinnünk. Olyan jó feleleveníteni, hogy hogyan is történt ez a csoda pontosan.

Az Innomed Medical Zrt. megirigyelve a futók és biciklizők 211 km-es hatalmas erőfeszítést igénylő teljesítményét, kitalálta, hogy „Mentsük körül mi is Együtt, Közösen, Veletek a Balatont!” A Budapesti Orvostanhallgatók életmentő oktatását követően, a tanultakat a gyakorlatba is átültetve, 1 perc Ambu babán történő újraélesztés, 200 m megtételének felelt meg az UB 211 km-es távjából. A kihívás teljesítésével felajánlottunk Mentő Mártonnak és Barátainak, a Gyermekrohamkocsi számára egy CardioAid-1 félautomata AED készüléket.

Elképesztő egyéni és csapat teljesítményeknek lehettünk szemtanui. Kihívásokat kihívások követték, óriási tenni akarás és motiváció zubogott mindenkiben, és a kihívás teljesült!! Az Innomed standját az Ultra Balatonon, rengeteg kivételes futócsapat látogatta meg, többek között a Raiffeisen Bank futócsapa, a Raffiruners, az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. – Csempeszalon Újház futócsapa, A Ricsajok kivételes csapata, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Harghita futócsapata. Egyéni rekorderünk, egy Budapesti orvostanhallgató, 90 percig végezte megállás nélkül az újraélesztést, ezzel a nem kis teljesítménnyel hatalmas részt vállalva a virtuális UB körünk teljesítéséből.  Ezúton is köszönjük, hogy ilyen hatalmas szívetek van, motiváltak vagytok és a jó cél érdekében nem ismertek lehetetlent. Aktívan hozzájárultatok a kihívásban való részvételetekkel, ahhoz, hogy egy életmentő CardioAid-1 AED készülék már biztosan jó helyen van!

Az Innomed Medical Zrt. a tegnapi napon átadhatta Mentő Mártonnak és Barátainak, a Gyermekrohamkocsinak a CardioAid-1 AED félautomata defibrillátort.

Az AED készüléket a mentőállomás területén helyezték ki, így a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat és a Józsefvárosi Mentőállomás dolgozói, a környező lakosok és járókelők, valamint az Oktatási Centrum látogatói és résztvevői is mostantól nagy biztonságban érezhetik magukat.

Fontos, hogy amit az életmentő oktatáson ill. a kihívás teljesítése során megtanulhattunk, ne feledjük el és használjuk a tudásunkat.

#Mindenmásodpercszámít! #Merjünkcselekednihabajvan! #CardioAid1AEDatökéleteséletmentőkészülék

Az életmentéshez szükséges mellkaskompressziót, melyet szintén megismertetek!

Segítsetek, ha baj van! Váljatok Ti is hőssé!