Cardio-Aid® 360-B

Teljes körű klinikai szolgáltatásokat nyújtó defibrillátor, mely alkalmas a betegellátásban előforduló sürgősségi és terápiás feladatok elvégzésére. A készülék AED funkciója segítségével akár az asszisztensek is tudnak életeket menteni. Opcionálisan betegőrző funkciókra is alkalmas segítve ezzel az újraélesztés utáni életjelek megfigyelését és rögzítését.

Bifázisos defibrillátor

 • 7”-es színes grafikus TFT LCD kijelző
 • 360 J energia, STAR™ bifázisos hullámforma technológia
 • Beépített szabványos 12 elvezetéses EKG
 • Szinkron, vagy aszinkron üzemmód
 • Félautomata (AED), vagy kézi vezérlés
 • Működtetés a tappancsokon keresztül
 • Rövid töltési idő, tipikusan 2,7 mp 200 J-ra
 • Riasztási funkciók
 • Opcionális 3-csatornás nagyfelbontású nyomtató
 • Opcionális transzkután pacemaker
 • Opcionális SpO2, NIBP, IBP, ETCO2, TEMP modul

GYIK

Mit tegyek ha a készülék nem kapcsol be?

Ellenőrizze a hálózati kábelnél lévő biztosítékokat.
Amennyiben azok jók, forduljon a szervízhez.

Mit tegyek, ha a READY lámpa pirosan, vagy egyáltalán nem világít?

Ez készülék hibára utalhat, forduljon a szervizhez.

Mit tegyek, ha akkumulátor hibát jelez a készülék?

Előfordulhat, hogy kezelői hiba miatt tartósan lemerült akkumulátor okozza a jelzést. Amennyiben az akkumulátor lemerült állapotban legfeljebb 1-2 hónapig állt, lehetőség van azt újra feltölteni és használni. Amennyiben az akkumulátor 2-3 hónapnál tovább állt lemerülve, kötelező azt újra cserélni. A készülék újra indításához szakember szükséges és legalább telefonos és képi konzultációra van szükség. Mindkét esetben a hiba jelzést törölni kell a készülékben a „CardioAid 360-B power board hiba törlés angol útmutató” dokumentumban leírtak szerint. Az akkumulátort ezután fel kell tölteni, majd ismét lesütni és újból feltölteni. Ezzel kész a működtetésre.

Mit tegyek, ha a defibrillátor nem tölti fel a teljes energiát?

Ellenőrizze, hogy az impedancia mérő a zöld tartományban van-e. Ha igen, akkor készülék hiba miatt nem tölt fel teljesen. Hívja a szervízt.

Amennyiben az impedancia mérő átvált pirosra, ellenőrizze az elektródák csatlakoztatását a defibrillátorhoz. Kifejezetten erősen dugja be a lapátok csatlakozóját. Ellenőrizze, hogy a felnőtt és gyermek érintkezők között az elektromos kapcsolat megfelelő-e, nincs-e szennyeződve a két kontaktus. Használjon több gélt ez elektródákon. Ha nem talál kontaktus hibát forduljon a szervízhez.

Mi a teendő, ha a szinkron sokk azonnali energia leadást végez a sokk gombok megnyomására?

Ez egy súlyos kezelői hiba, a szinkron mód nincs bekapcsolva. A szinkron mód bekapcsolt állapotát a display felső sorában kiírt „szinkron” felirat jelzi. Ha ez nem látható, akkor a készülék manuál módban van. A bekapcsolást a hozzá tartozó softkey-el tudja elvégezni ami közvetlenül a display alatt található.

Mit tegyek, ha szinkron üzemmódban a sokkolás bizonytalannak tűnik?

Ez vélhetően kezelői hiba. Szinkron sokkolásnál a sokk gombokat folyamatosan nyomva kell tartani, amíg a következő EKG ciklus el nem indítja a sokk leadását.

Mi a teendő, ha a napi öntesztet nem tudom elvégezni?

Ellenőrizze, hogy a lapátok a tartójában érintkeznek-e elektromosan a készülékkel. Megfelelő kontaktus esetén az impedancia mérő a zöld tartományban van, rossz kontaktus esetén piros marad, így a defibrillátor nem töltődik fel. Sokszor a lapátok tartóban történő mozgatására időszakosan érintkezik. Javíttassa meg a készüléket.

Mit tegyek, ha az analízis program nem fut le? Ellenőrizze az EKG jel zajosságát nyomtatáson. Ha a zaj nagyobb, mint 2mm normál x1 erősítés mellett, akkor az analízis visszautasítja a feldolgozást. Ez normális. Ellenőrizze az elektródákat, hogy az előírt Skintact vagy 3M típusokat használja-e.

Egyéb információk

Jan 14, 2017
Elegant Themes

Letölthető anyagok

Anyag 1

Anyag 2

Hasonló termékek

Powerheart G5

Innocare T12 Plus

Innocare Vital