Orvostechnikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk.

Innomed Medical zrt.

Az Innomed Medical Orvostechnikai Fejlesztő és Gyártó Zártkörű Részvénytársaság 1989-ben, Innomed Kft. néven alakult. A cég a budapesti székhellyel és az esztergomi gyárral együtt összesen közel 150 főt foglalkoztat. Budapesten, a Szabó József utca 12. szám alatt található cégünk impozáns székháza, mely  méltán reprezentálja cégünk értékeit, s egyben remekül helyt ad minden budapesti dolgozónk számára.

Fő termékeink

Közel 30 év tapasztalatával fejlesztünk és gyártunk orvostechnikai berendezéseket és eszközöket

ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT

ORSZÁGBAN

alkalmazottal

SAJÁT GYÁRTÓ TERÜLET (m2)

Történetünk

Az Innomed Medical Orvostechnikai Fejlesztő és Gyártó Zártkörű Részvénytársaság 1989-ben, Innomed Kft. néven alakult, majd 1996-ban a vállalatcsoporthoz tartozó több cég összevonásával egy jelentősen megnövekedett alaptőkéjű részvénytársasággá egyesült. A cég a budapesti székhellyel és az esztergomi gyárral együtt összesen közel 150 főt foglalkoztat. Irányelveinkben meghatározó szempont, hogy termékeinket a legmodernebb és leghatékonyabb technológiák és termelésirányítási módszerek alkalmazásával a felhasználói és beruházói igényeknek egyaránt megfelelő feltételekkel tudjuk előállítani. Stratégiánk sikerét jelzi az is, hogy vevőinket kiemelkedően kedvező kereskedelmi feltételekkel tudjuk kiszolgálni mind hazánkban, pedig az eddigi partnereink között tudható több mint 110 további országban.

Kardiológiai diagnosztikai készülékeinkkel a különböző szakma specifikus igényekhez is kiválóan igazodva, jelentős hazai és külföldi sikereket könyvelhettünk el az elmúlt évek során. Termékeink között megtalálhatók az egyszerű, az alapszintű és a professzionális EKG készülékek, valamint a terheléses és holter EKG rendszerek. A nemzetközileg is elismert defibrillátorunk fejlesztése a dán Artema cégtől 2002-ben vásárolt defibrillátor gyártási „know-how”-n alapszik, és az akkor átvett terméket a legmodernebb elvárásoknak megfelelően továbbfejlesztettük. Annak érdekében, hogy termékpalettánk még sokoldalúbb és sikeresebb legyen, partnerszerződést kötöttünk az USA-beli Cardiac Science vállalattal az általuk gyártott, a világ egyik legkorszerűbb bifázisos AED defibrillátorának közép- kelet európai kizárólagos forgalmazására.

A radiológia üzletágban 1994 ót vagyunk jelen saját fejlesztésű, komplett nagyfrekvenciás röntgengenerátorainkkal. Az orvostudomány igényeit kielégítve vállalatunk folyamatos lépést tart a modern radiológiai megoldásokkal ezért termékpalettánk és azok fejlesztése állandó megújulást mutat. Mérnökeink által kifejlesztett, a 2016-os Innovációs Díjat elnyerő DTS opcióval is rendelkező digitális távvezérelt felvételi és átvilágító rendszerünk, digitális tüdőszűrő kabinunk és mobil röntgengép családunk is sikeresen helyt áll mind a hazai mind a nemzetközi piacon, évről-évre egyre nagyobb hányadot eredményezve árbevételünkben. A modern technikát követve megalapoztuk helyünket az orvosi képalkotó (PACS) rendszerek világában is, valamint komplett átvilágító és felvételi rendszerek telepítésében is többéves tapasztalat áll mögöttünk.

TOVÁBBIAK

A VÁLLALAT SZÉKHELYE:

Budapesten, a Szabó József utca 12. szám alatt található cégünk impozáns székháza. Az épületegyüttes méltán reprezentálja cégünk értékeit, s egyben remekül helyt ad minden budapesti dolgozónk számára, hogy munkájukat a legmegfelelőbb, professzionális környezetben tudják végezni. A két épület egyikében található a cégünk motorjaként szolgáló kereskedelmi, valamint gazdasági részleg, kiegészítve további elengedhetetlen egységekkel, mint például a szerviz és a marketing osztály. Az épületcsoport második eleme 2001-ben lett átadva a termékfejlesztésekben dolgozó szakemberek számára. Itt kiváló mérnökeink a legmodernebb fejlesztési technológiák mellett dolgozhatnak, és folyamatosan nyomon követhetik a piaci trendeket alakulását, hogy cégünk sikerének alapjait tervezzék és valósíthassák meg a mindennapokban.

FEJLESZTÉS

Az Innomed Medical Zrt. 2 fő termékcsoportot fejleszt és gyárt.

Kardiológiai részlegünkön diagnosztikai készülékek készülnek PC-s adatkezelő szoftverrel. A termékcsoport legfontosabb tagjai a saját fejlesztésű klinikai defibrillátorok, amelyek az újraélesztés legmagasabb igényszintjét kielégítő készülékek és az újraélesztés utáni életjelek megfigyelésére és rögzítésére is egyaránt szolgálhatnak. EKG termékcsoportunk az alapszintű EKG berendezésektől a professzionális terheléses és holter rendszerekig terjed. Intenzív terápiás termékkörünk része az ágymelletti vagy hordozható őrzőmonitor család, amely központi egységgel is kiegészíthető.

Radiológiai divíziónk korszerű nagyfrekvenciás röntgengenerátorokat, direkt digitalizáló röntgenfelvételi állomásokat, komplex digitális képalkotó és képfeldolgozó rendszereket, tüdőfelvételi munkahelyeket állít elő, a hozzájuk tartozó célorientált microPACS képalkotó szoftverrel együtt. Saját gyártású termékeink mellett professzionális radiológiai munkahelyeket, és további berendezéseket is forgalmazunk.

Legjelentősebb sikereink

  • 1998.  1998. évi Ipari Formatervezési Nívódíj – „HeartScreen szimultán 12 csatornás EKG berendezés”
  • 2000.  1999. évi Innovációs Nagydíj – „TOP-X HF nagyfrekvenciás röntgengenerátor-család”
  • 2000.  1999. évi Innovációs Díj –  „TOP-X HF nagyfrekvenciás röntgengenerátor-család”
  • 2000.  2000. évi Ipari Formatervezési nívódíj – „HeartScreen 80G hordozható, háromcsatornás EKG készülék”
  • 2000.  2000. évi Ipari formatervezési miniszterelnöki különdíj – „InnoCare-T M-200 hordozható színes betegőrző monitora”
  • 2001.  Red-dot termékdizájn díj (Németország) HeartScreen 80GL EKG
  • 2005.  Az év projektje szakmai díj – „TOP-X 100NR nagyfrekvenciás röntgengenerátor család”
  • 2006.  2005. évi Innovációs díj – „InnoSpot 1000T/TM digitális tüdőszűrő röntgenállomás”
  • 2017.  2016. évi IPARI INNOVÁCIÓS DÍJ – a Digitális tomoszintézis elvén működő alacsony röntgendózisú rétegfelvételi radiológiai képalkotó eszköz kifejlesztéséért és forgalmazásáért

Hírek

Meghívó a düsseldorfi Medica kiállításra

Meghívó a düsseldorfi Medica kiállításra

Tisztelt Partnereink,   Az Innomed Medical Zrt. szeretné meghívni Önt és csapatát, hogy látogasson meg bennünket a düsseldorfi Medica kiállításon, ahol a megszokott helyen a 9-es hallban a B48-as stand lesz a miénk. A cég a 30. születésnapján...

bővebben
Meghívó a Hungaromedica Kiállításra

Meghívó a Hungaromedica Kiállításra

Tisztelt Partnerünk! Az Innomed Medical Ztr. tisztelettel meghívja Önt a 2018. október 11-13. között megrendezésre kerülő HUNGAROMEDICA – egészségügyi és orvostechnológiai kiállításra. Helyszín: HUNGEXPO vásárközpont „D” pavilonja (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)...

bővebben
Az év praxisa a Kárpát-medencében

Az év praxisa a Kárpát-medencében

Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat Immáron 8. alkalommal vettünk részt "Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat" ünnepélyes átadó ünnepségen, mely a Vigadó dísztermében került megrendezésre. Nagy megtiszteltetés, hogy az általunk biztosított...

bővebben
Egy vérből vagyunk

Egy vérből vagyunk

"Egy vérből vagyunk"   Kollégáink jótékonysági véradáson és futáson vettek részt Az „Egy vérből vagyunk” rendezvény keretein belül kollégáink június 4-én a Szent Ferenc Kórházban jótékonysági véradáson és futáson vettek részt. Gratulálunk a szervezőknek a...

bővebben
Csapatépítő Majális Esztergomban 2018.05.25.

Csapatépítő Majális Esztergomban 2018.05.25.

Csapatépítő Majális Esztergomban 2018. május 25. Cégünk idén is Esztergomban szervezte meg csapatépítő majálisát, mely a rossz idő ellenére is remek hangulatban zajlott. A sportolási lehetőségeknek a fedett sátor adott helyszínt, ahol a felnőttek és a...

bővebben

KardiológiaI ESZKÖZEINK

EKG KÉSZÜLÉKEK

HeartScreen 80G-L1

Tudásához mérten a legkompaktabb hordozható diagnosztikai EKG készülék a piacon. Tudása megegyezik a klinikai készülékekével, számítógéppel összekötve 12 csatornás EKG munkahellyé alakítható.

HeartScreen 112 C-1

Teljes értékű, 12 csatornás EKG megjelenítése és regisztrálása klinikai minőségben. A beépített nagyméretű akkumulátora segítségével a készülék alkalmas hosszabb időn keresztül hálózati áramellátás nélkül is kardiológiai vizsgálatra.

HeartScreen 210

Felhasználóbarát, 12 csatornás EKG, melyen már a kijelzőn is klinikai felbontásban tekinthető meg az összes elvezetés. Szükség esetén használható a beépített, különlegesen nagyméretű nyomtató, amelyre az orvos a diagnosztizált felvételt átlátható módon rögzítheti.

CardioPC/E

A kiemelkedő minőségű jelfeldolgozó rendszer a mért paramétereket valós időben képes mind a 12 elvezetésen megjeleníteni a teljes terhelési ciklus alatt.  Használható különböző terhelő eszközökkel és vérnyomásmérőkkel, amelyeket automatikusan vezérel. A teljes vizsgálati idő alatt begyűjtött összes EKG görbét képes tárolni későbbi elemzésre.

Ergospirometria

A CardioPC/E termékünk továbbfejlesztett változata, mely a szokásos EKG jelen alapuló terheléses rendszer szolgáltatásain felül gáz analizátora segítségével képes a terhelési ciklus alatt az O2 és a CO2 mérésére és elemzésére. Alkalmas klinikai minőségű hagyományos spirometriára is.

Holter EKG készülékek

A három csatornás EKG jelfelvevő egység képes akár három napon keresztül rögzíteni az általa vett jelet. A ritkán jelentkező kardiológiai rendellenességek regisztrálására és megfigyelésére is alkalmas. A rögzített jel kiértékelését a kifejlett feldolgozó szoftver magas szintű klinikai minőségben biztosítja az orvos számára, megkönnyítve a diagnosztizálási folyamatot.

Defibrillátorok

Cardio-Aid® 360-B

Teljes körű klinikai szolgáltatásokat nyújtó defibrillátor, mely alkalmas a betegellátásban előforduló sürgősségi és terápiás feladatok elvégzésére. A készülék AED funkciója segítségével akár az asszisztensek is tudnak életeket menteni. Opcionálisan betegőrző funkciókra is alkalmas segítve ezzel az újraélesztés utáni életjelek megfigyelését és rögzítését.

Powerheart G5

Közterületeken és intézményekben elhelyezhető készülék, melynek használata nem igényel orvosi szaktudást, mégis alkalmas arra, hogy fibrilláló  (szívritmus zavar) betegeket újraélessze.  Kezelhetősége rendkívül egyszerű, használata megfelelő tanfolyamot végzett emberek számára teljesen biztonságos, a páciens számára pedig hatásos.

Őrző monitorok

Innocare T12 Plus

Általános célú ágy melletti, vagy mobil alkalmazásra is használható készülék, mely rendelkezik a kompaktságot is biztosító beépített szokásos mérőcsatornákkal, de emellett bővíthető is egyedi igények szerint különböző mérőmodulokkal.

Innocare T17 Plus

Különlegesen nagy képernyője miatt ágymelletti használatra készített monitor, mely több mérőmodullal is bővíthető. Egy többcélú, szokásos mérőcsatornákat tartalmazó modul lehetőséggel is rendelkezik, amely ugyankkor a beteg életjeleinek rögzítésére is alkalmas folyamatosan a kórházon belüli betegszállítás közben.

Innocare Vital

A beteg legfontosabb életjeleinek rögzítésére alkalmas kompakt kisméretű készülék, mely ágy melletti vagy hordozható alkalmazásra is megfelel.  

Az elérhető monitorpaletta minden eleme hálózatba köthető, és egy központi egység segítségével akár az több kórteremben elhelyezett ágy is egyszerre figyelhető.

RadiológiaI ESZKÖZEINK

Kórtermi berendezések

MRX-TEL NG II digitális távvezérelt felvételi és átvilágító rendszer

„All in one” rendszer mely alkalmas általános radiológiai vizsgálat, átvilágítás és digitális tomoszintézis elvégzésére is, emellett belgyógyászati célokat szolgáló mellkas vizsgálatra, nyelések, arcüreg, gyomor, bél vizsgálatra, idegentest keresésre, teljes test felvételezésre, rétegfelvételek készítésére is.

TOP-X DR Classic padlóvezetéses röntgenfelvételi rendszer

Általános radiológiai vizsgálatokra kiválóan alkalmas berendezés, amely maximálisan kielégíti a felhasználói igényeket mind az analóg rendszereket használó kórházakban, mind pedig a legmodernebb technológiákkal rendelkező intézményekben is.

TOP-X DR Trauma mennyezeti csöves felvételi rendszer

A piacon elérhető legkönnyebb mennyezeti szerkezettel rendelkező felvételező rendszer, amely kiválóan alkalmas traumatológiai vizsgálatok elvégzésére. Motorizált működésének köszönhetően használata rendkívül gyors és egyszerű.

TOP-X DR S Univerzális röntgenfelvételi rendszer

Minden funkciójában motorizált, programozott, és táv vezérelhető. Szerkezeti kialakításának köszönhetően akár kis helyiségekben is használható bármilyen röntgenfelvétel készítésére.

Top-X DR Chest digitális mellkas szűrő kabin

Diagnosztikai minőségű digitális röntgenkép készítésére tervezett sugárvédett röntgenfelvételi kabin, mely alkalmas lakossági tüdőszűrő vizsgálatok elvégzésére. Szerkezeti felépítéséből adódóan egyaránt alkalmazható fix és mobilis egységként is.

Top-X DR Tsm digitális mellkas felvételi rendszer

Tüdőszűrésre és gondozásra egyaránt alkalmas berendezés, mely kialakításának köszönhetően lehetővé teszi egészséges, illetve testi vagy szellemi sérült paciensek vizsgálatát is.

Mobil röntgen berendezések

TOP-X 100MS gördíthető röntgen készülék

Az első teljesen magyar fejlesztésű mobil röntgen, amely hibrid technológiának köszönhetően képes hálózatról és saját akkumulátoráról is üzemelni.

C íves mobil sebészeti képerősítők

Széles klinikai alkalmazási körrel rendelkező, kiváló képminőségű C-íves mobil röntgen képerősítők. A megbízható mobil képalkotó technológia és nagyfelbontású síkképernyős monitorok kombinációja.

Helianthus digitális mammográf

A mammográf berendezés korszerű digitális technilógiával rendelkezik és a teljesen motorizált működtetésének és a kiemelten magas szintű technológiai adottságainak köszönhetően üzemeltetése felhasználóbarát.

Lilyum analóg mammográf

Nagyfrekvenciás röntgen generátorral és interaktív mikroprocesszoros vezérlőpulttal rendelkező analóg berendezés, mely megbízható technológiája segítségével mindig pontos diagnózis adható.

Röntgen generátorok

TOP-X 100 NR nagyfrekvenciás röntgen generátor család

Saját fejlesztésű, nagyfrekvenciás röntgengenerátor család felvételi és átvilágító rendszerek kiszolgálására 1 és 2 csöves, normál és gyors fordulatú valamint 50kW, 65kW és 80 kW-os teljesítményű kivitelben.

TOP-X 100 LC nagyfrekvenciás röntgen generátor család

Saját fejlesztésű, nagyfrekvenciás röntgengenerátor család felvételi 1 csöves, normál és gyors fordulatú 40kW, 50kW és 65kW-os teljesítményű kivitelben. Működtetése opcionálisan 1 fázisról is történhet.

ÜZLETI KAPCSOLATAINK

Referenciáink

Közel 30 éves pályafutásunknak köszönhetően, több cég is elismerően nyilatkozott már munkásságunkról. Referenciáink között sok nemzetközileg elismert és üzleti életben sikeres cég szerepel.

Partnereink

Az Innomed Medical Zrt. kapcsolatai között több évtizedre visszanyúló üzleti partnerek is szerepelnek. Fontos számunkra a megbízható együttműködés és a kölcsönös üzleti sikerek elérése.

Oktatói program

Az Innomed Medical Zrt. képzett trénerek segítségével oktatói programokkal várja azon intézmények dolgozóit, akik szeretnének részt venni újraélesztő- és készülékhasználati tréningeinken.

Szerviz, garancia

Az Innomed Medical Zrt. minőségpolitikájának szerves része a magasszintű vevőszolgálati tevékenység kialakítása.

Az egészségügy minőségbiztosítási törekvéseinek támogatására fejlesztettük ki szolgáltatásainkat, melyet az Innomed Medical Zrt. Vevőszolgálata végez. Valamennyi szolgáltatásunkról írásos dokumentációt adunk át ügyfeleinknek, melyet a felügyeleti szakhatóságok és a minőségbiztosítási rendszert felügyelők igazolásként elfogadnak.

Az Innomed Medical Zrt. – az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Igazgatóság által – az időszakos felülvizsgálati tevékenységre kijelölt szervezet.

 

Szerviz nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8.00-16.00

KAPCSOLATFELVÉTEL

INNOMED MEDICAL ZRT.

INNOMED Zrt.

1146 Budapest, Szabó József utca 12.

Budapest Szabó József u. 12.

1146

Telefon: +36 (1) 460 9200

Fax: +36 (1) 460 9222

E-mail:

[email protected]

[email protected]