Történet

Az Innomed Medical Orvostechnikai Fejlesztő és Gyártó Zártkörű Részvénytársaság alapjait az 1989-ben alakult Innomed Kft. rakta le majd 1996-ban a vállalatcsoporthoz tartozó több cég összevonásával egy jelentősen megnövekedett alaptőkéjű részvénytársasággá egyesült. A budapesti székhellyel és esztergomi gyárral együtt összesen közel 135 főt foglalkoztat.
2012.októberétől a Részvénytársaság belföldi értékesítését és szerviztevékenységét az Innomedical Trade Kft. vette át.

Gazdálkodásunkban meghatározó szempont, hogy termékeinket a legmodernebb és leghatékonyabb technológiák és termelésirányítási módszerek alkalmazásával a felhasználói és beruházói igényeknek egyaránt megfelelő feltételekkel tudjuk előállítani. Stratégiánk sikerét jelzi az is, hogy vevőinket kiemelkedően kedvező kereskedelmi feltételekkel tudjuk kiszolgálni.


Kardiológiai diagnosztikai készülékeinkkel a különböző szakma specifikus igényekhez is kiválóan igazodva, jelentős hazai és külföldi (több mint 110 ország) piaci sikereket könyvelhettünk el az elmúlt évek során. Termékeink között megtalálhatók az egyszerű, alapszintű valamint a professzionális EKG készülékek a terheléses és holter EKG rendszerek.


2002-ben megvásároltuk a dán Artema defibrillátor gyártó és fejlesztő multinacionális vállalat teljes termék palettájának gyártási és kizárólagos forgalmazói jogait valamint a hozzá tartózó automata gyártósort. A CardioAid 200B nevű bifázisos defibrillátor az előbb említett alapokból épült, de már saját fejlesztőink tették hozzá tudásuk legjavát és vált ez által az egyik legkeresettebb termékünk egyikévé.


Partnerszerződést kötöttünk az USA-beli Cardiac Science vállalattal az általuk gyártott, a világ egyik legkorszerűbb bifázisos félautomata defibrillátorának közép- kelet európai kizárólagos forgalmazására.

Kardiológiai vonalunk mellett jelentős fejlődésen ment keresztül radiológiai termékkörünk is. 1994-től saját fejlesztésű komplett nagyfrekvenciás röntgengenerátorral jelentünk meg és azóta is vagyunk jelen a piacon. Az orvostudomány igényeit kielégítve vállalatunk folyamatos lépést tart a modern radiológiai megoldásokkal ezért termékpalettánk és azok fejlesztése állandó megújulást mutat. Mérnökeink által kifejlesztett digitális tüdőszűrő kabinunk és ennek mobil gépjárműre szerelt változata is sikeresen helyt állt mind a hazai mind a nemzetközi piacon, évről-évre egyre nagyobb hányadot eredményezve árbevételünkben. A modern technikát követve megalapoztuk helyünket a PACS rendszerek világában is, valamint komplett átvilágító és felvételi rendszerek telepítésében is többéves tapasztalat áll mögöttünk.

 

Innomed tulajdonosok (2013.05.03-as adatok)

Bacsa Zs.

dolgozó

Babosi Gy.

volt dolgozó

Bálintné N. B.

dolgozó

Bán Gy.

dolgozó

Bátki Zs.

dolgozó

Bognár I.

dolgozó

Boldog I.

dolgozó

Csikai A.

dolgozó

Deme G.

dolgozó

Dévai D.

dolgozó

Dévai D.

dolgozó

Dévai E. Gy.

dolgozó

Fardáné V. Gy.

volt dolgozó

Dr. Gájász Z.

dolgozó

Hargittai S.

volt dolgozó

Kisgyörgy L.

dolgozó

Kovács Zs.

volt dolgozó

Krima A.

dolgozó

Nádai P.

dolgozó

Saját részvény

 

Sorossy S. né

dolgozó

Szalai Gy.

volt dolgozó

Dr. Viniczay F.

volt dolgozó

Vincze A.

dolgozó


Budapest

A cég székhelyének budapesti épületegyüttesünk ad helyet. A két épület egyikében található a kereskedelem a gazdasági részleg valamint az egyéb támogató tevékenységek (szerviz, marketing..) Az impozáns épület kiváló munkahelyet teremt munkavállalóinknak ahol megfelelő kényelemben és professzionális irodai háttér mellett végezhetik napi teendőiket.

Az újabb épület 2001-ben lett átadva a termékfejlesztésekben dolgozó szakemberek számára.

Kiváló mérnökeink a legmodernebb fejlesztési technológia mellett folyamatosan nyomon követve a piaci trendeket és a legújabb vívmányokat, cégünk sikerének alapját képezik.

 

« vissza