Az INNOMED Medical Zrt. minőségpolitikája

 

 

 

A vezetőség elkötelezett a minőségirányítási rendszer magas szintű működtetésében és fejlesztésében, a társaság minőségpolitikáját a célokkal összhangban tűzi ki és elvárja, hogy minden munkatárs a tőle elvárhatóan ugyanezen célokért tudása legjavát adja.

 

Valljuk, hogy a minőség az egységes rendszerbe foglalt, minden munkatársunk által tudatosan és folyamatosan végzett munka eredménye.

 

Vevőink változó igényeinek megismerését és azok magas színvonalú teljesítését cégünk alapfeladatának tekinti.

 

Ez érvényes a jelen és jövőbeli elvárásokra is, mert ezáltal vevőink elkötelezettségét megtartva hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot építhetünk ki velük.

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét ezen követelményekhez igazítjuk, a vonatkozó törvényi, jogszabályi előírások betartása mellett.

Legfontosabb tőkénket munkatársaink jelentik: szakmai hozzáértésük, önállóságuk, kreativitásuk. Tudjuk, hogy kiváló minőségű termék, szolgáltatás csak magasan képzett, állandóan fejlődni képes és a cég iránt elkötelezett munkatársakkal valósítható meg.

 

Törekszünk a kor gyorsan változó technikai kihívásainak eleget téve a legmodernebb eszközöket és infrastruktúrát biztosítani a szervezet minden területén.

 

Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal tartós, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszünk, mivel tudjuk, hogy ez is alapja vevőink megelégedettségének.

 

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk az esélyegyenlőség és a környezetvédelem szempontjaira.

 

Meggyőződésünk, hogy minden, amit a minőség terén Vevőink érdekében teszünk, az egyben az Innomed Medical Zrt eredményességének alapfeltétele, folyamatos fejlődésének és versenyképességének legfontosabb biztosítéka!


 

Dévényiné Rózsa Erika
vezérigazgató 

Tanusítványok

EC/93/42/EEC

ISO 13485:2003

ISO 9001:2008
« vissza